شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

وزیر نفت: نیاز به صرفه جویی در مصرف گاز از سوی مردم داریم

وزیر نفت: نیاز به صرفه جویی در مصرف گاز از سوی مردم داریم وزیر نفت با تأیید بروز افت فشار گاز در شمال شرق کشور گفت: تا این لحظه هیچ گونه قطعی گاز در بخش خانگی و تجاری نداشته ایم اما امروز میزان مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده از مرز ۷۰۰ میلیون مترمکعب گذشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 12
کد خبر: ۱۶۸۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، جواد اوجی، وزیر نفت در خصوص آخرین وضعیت تأمین و مصرف گاز کشور گفت: سردترین روزهای سال را سپری می کنیم به طوری که با یخبندان گسترده و کم سابقه مواجه ایم.

 

وی افزود: 460 شهر کشور و 27 استان با دمای زیر صفر مواجه اند و افزایش مصرف گاز در بخش خانگی موجب شده تا امروز میزان مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده از مرز 700 میلیون مترمکعب گذشت.

 

وزیر نفت از بروز افت فشار گاز در شمال شرق کشور خبر داد و گفت: این مسئله یک هشدار برای مشترکان است که نیاز به صرفه جویی در مصذرف گاز از سوی مردم داریم.

 

وی ادامه داد: تا این لحظه هیچ گونه قطعی گاز در بخش خانگی و تجاری نداشته ایم اما از مردم خواهش می کنم هر نوع استفاده غیرضروری از گاز را متوقف کنند و دمای منازل را بین 18 تا 21 درجه تنظیم کنند؛ در صورتی که مدیریت مصرف گاز از سوی مردم صورت بگیرد، این روزهای سرد را بدون بروز قطعی گاز سپری خواهیم کرد.

 

اوجی با بیان اینکه "تولید در حداکثر خود قرار دارد و تمام ظرفیت تولید، پالایش و انتقال گاز در مدار بهره برداری است"، گفت: اگر مردم یک درجه از دمای منازل خود را کاهش دهند، 25 میلیون مترمکعب در مصرف گاز صرفه جویی خواهد شد.

 

وزیر نفت با اشاره به درگیری تمامی کشورهای اطراف ایران با مسئله تأمین گاز زمستانه گفت: در کشور ترکمنستان با بروز مشکل در تأمین گاز عشق آباد، حجم سوآپ گاز به ایران کاهش یافته که این مسئله در حال پیگیری است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار